Maandag 30 december – AVT Lageveldloop by night!

Maandag 30 december 2019 AVT Lageveldloop by night!

Ook zin om even sportief bezig te zijn tussen Kerst en Oud&Nieuw? Doe dan mee aan de AVT Lageveldloop by night. Geen wedstrijd, maar een gezellige FUNloop in het donker op recreatieparkt Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57 in Wierden.

Kom in een ongedwongen, gezellige sfeer genieten van #hardlopen of #wandelen en beleef recreatiepark Het Lageveld ook eens in het donker. Lampjes zullen voor een sfeervol en wonderlijk effect zorgen. De organisatie is in handen van Atletiekvereniging Twenterand.

Deelnemers kunnen kiezen uit één ronde van 2,5km of twee rondes (totaal 5km). Kinderen – onder begeleiding van een volwassene – zijn ook van harte welkom. START om ca. 19.30 uur.

De slagbomen van Het Lageveld gaan rond 18.30 uur open. Parkeren op de grote parkeerplaats. Parkeren is gratis.

Kosten:
Voorinschrijving via https://inschrijven.nl/form/2019123020452-nl (t/m 28 december)
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 5,-.
Kinderen tot 12 jaar € 2,50.
Startnummers ophalen kan vanaf 18.30 uur op de dag zelf in het nieuwe gebouw van Evolve Functional Training op Het Lageveld.

Na-inschrijving kan ook nog op de dag zelf tussen 18.45-19.15 uur op Het Lageveld.
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 6,-.
Kinderen tot 12 jaar € 3,-.

Tegen inlevering van het startnummer is er voor alle deelnemers een gratis kop koffie, thee, warme chocolademelk of ranja naar keuze.

Let op! Het is een FUNrun, dus absoluut geen wedstrijd. Dit ook in verband met de veiligheid in het donker. Verlichting is verplicht (hoofdlamp, lampjes om armen / benen / enkels, etc.). Er is GEEN tijdregistratie.

No Replies to "Maandag 30 december - AVT Lageveldloop by night!"