Afstanden

Afstanden Boerenstamppot-trail
Vrijwel geheel onverhard parcours op en rondom recreatiepark Het Lageveld waarbij je de natuur in het voorjaar ziet ontwaken en een aantal verrassende ‘boeren’-elementen tegenkomt op de route. De route wordt met linten en bordjes aangegeven.
De 6km (1 ronde) is niet de grootste afstand, maar wel een mooie afstand om eens kennis te maken het het fenomeen trailrunning. Niet de focus op een snelle tijd, maar in een gezellige, ongedwongen sfeer genieten van de fraaie omgeving. Onderweg is er één verzorgingspost.
De 12km (2 rondes) is een mooie afstand voor veel lopers die regelmatig hardlopen. Ervaar het parcours optimaal en neem de fraaie omgeving in je op. Je passeert de start/finish locatie waar je gebruik kunt maken van de drinkpost en overige voorzieningen. Ook passeer je onderweg de verzorgingspost.
De 21km (3 rondes+) is de perfecte voorbereiding voor de aankomende (halve) marathons in het voorjaar. De focus ligt niet op de tijd, maar op het kilometers maken. Je passeert de start/finish locatie 2 keer waar je gebruik kunt maken van de drinkpost en overige voorzieningen. Ook passeer je onderweg de verzorgingspost.